Şehitlerimiz İçin 55 Kurban Kesildi

Eyüpsultan Belediyesi her Kurban Bayramı’nda olduğu gibi bu bayram da ilçede bulunan şehitlerimiz için kurban kesti.

Şehitler için ilk olarak Eyüp Sultan Camii'nde bayram namazı sonrası dualar edildi. Ardından 55 şehidimiz için 55 adet kurban kesildi.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken Bayram Namazı’nın ardından kurban kesiminin yapıldığı, Eyüp Sultan Camii arkasında bulunan Vakıflar İstanbul 1’inci Bölge Müdürlüğü Eyüpsultan İmarethanesi Adak Kurban Kesim Merkezi’ne geldi.

Burada şehit aileleri ve kurban kesimi için gelen diğer ailelerle sohbet eden Başkan Deniz Köken, tüm vatandaşların bayramlarını kutladı.

Başkan Deniz Köken: “Hayırlı bayramlar diliyorum herkese. Bu yıl da yine 55 şehidimiz adına kurbanlarımızı kestik. Şehit ailelerimiz de geldi. Allah kabul etsin. Allah ülkemize dirlik, düzenlik ihsan etsin.” dedi.

“ŞEHİT EVLATLARIMIZ İÇİN HER SENE KURBAN KESİYORLAR”

Şehitlerimiz için kurbanların kesildiği sırada duygu dolu anlar yaşandı. Şehit aileleri duygularını şu sözlerle ifade ettiler: “Eyüpsultan Belediyesi bizi hiç unutmuyor. Şehit evlatlarımız için her yıl kurban kesiliyor. Çok mutlu oluyoruz. Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’e ve Eyüpsultan Belediyesine çok teşekkür ediyoruz.”

Kesimin ardından kurban etleri şehit ailelerine teslim edildi.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız