Simurg, eğitim çalıştayı, Eyüpsultan Belediyesi, Eyüpsultan Kültür Merkezi, İsmail Yıldız

Eyüpsultan Belediyesi’nin örnek eğitim modeli Simurg’un 2019-2020 Eğitim Dönemi Çalıştayı, Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi’nde yapıldı.

Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Uysal'ın açılış konuşmasıyla başlayan çalıştayda, "Kurum Kültürü" ve yeni öğretim yılında gerçekleştirilecek program ve yeni projeler mercek altına alındı.

MUTLU BİR EYÜPSULTAN İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Eğitimin önemine değinen İsmail Uysal sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bir şehirde insanlar mutluysa şehir mutlu olur. Şehir mutlu değilse insanlar mutlu olmaz. Biz de mutlu olamayız. Biz de Eyüpsultan halkına hizmet etmek ve onları mutlu etmek için göreve geldik. Kültür merkezleri, gençlik merkezleri, gençlerin etüt yapabileceği merkezler ve üniversite hazırlıkları ile ilgili, kendilerini geliştirebilecekleri mekanları arttıracağız.”

Kılavuz Akademi birim yöneticisi İsmail Yıldız'ın yeni dönem brifingiyle devam eden çalıştayda, bilgi evleri, gençlik merkezleri, spor birimi, bilişim akademi, sanat zümresi ve danışma personeli çalışma programıyla ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu.

9-13 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan Simurg Çalıştayında, Bilgi Evleri, Gençlik Merkezleri, Spor, Sanat ve Bilişim branşlarında yapılacak projeler ve planlar hazırlanıp, konuşulacak.

EYÜPSULTANLI ÇOCUKLAR VE GENÇLER İÇİN

4 gün sürecek olan çalıştayda, geçtiğimiz dönemin eğitim müfredatı, atölye çalışmaları, çözüm önerileri ve projeleri değerlendirilip yeni eğitim döneminin planları hazırlanacak.

Çalıştayla yeni döneme daha planlı ve programlı girmek, dönem öncesi problemler varsa bunları eğitimcilerle konuşarak çözmek amaçlanıyor.

Bu çalıştayla birlikte Eyüpsultan’ın gençlerine, çocuklarına daha kaliteli bir eğitim vermek, çocukların ve gençlerin kişisel, sosyal ve akademik yönden daha donanımlı hale getirmek hedefleniyor.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız