Sınava Günler Kala Öğrenciler Kendini Deneme Şansı Bulacak!

Eyüpsultan Belediyesi, Koronavirüs salgını nedeniyle, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan Simurg yaygın eğitim sistemindeki öğrencilerin eğitimlerinin aksamaması için online deneme sınavlarını gerçekleştirmeye devam ediyor.

Eyüpsultan Belediyesi sınava haftalar kala öğrencilerin mağdur olmaması için bu hafta sonu da Online Deneme sınavları yapacak.

Online deneme sınavları, hem liselere giriş, hem yabancı dil, hem de üniversiteye giriş sınavlarına hazırlanan öğrencilere sınav tecrübesi kazandırmak, eğitimlerinde geri kalmamaları için onlara destek sağlamak amacıyla gerçekleştiriliyor.

Eyüpsultan Belediyesi tarafından bu hafta sonu online olarak Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve TYT sınavları yapılacak.

13 Haziran Cumartesi günü 10.00 ile 19:00 saatleri arasında yapılacak ve 120 soru sorulacak olan Temel Yeterlilik Testi ( TYT) Deneme Sınavı 165 dakika sürecek.

14 Haziran Pazar günü ise 10:00 ile 19:00 saatleri arasında yapılacak Alan Yeterlilik Testi (AYT) Deneme Sınavı’nın süresi 180 dakika olacak. Bu sınavda da toplam 160 soru sorulacak.

Öğrenciler deneme sınavlarına sinav.eyupsultan.bel.tr/ adresinden erişebilecekler.