Temizlik çalışmaları Çırçır ve 5. Levent mahallelerinde devam etti

Eyüpsultan Belediyesi’nin, ilçe sakinlerine daha hijyenik ve temiz bir çevre kazandırmak amacıyla başlattığı “Bahar Temizliği ve Fiziki Tarama” çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Çalışmalar; Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ortaklaşa ve koordineli olarak sürdürülüyor.

ÇIRÇIR VE 5. LEVENT MAHALLELERİ TEMİZLENDİ

Ekipler çalışmalarına bu kez Çırçır ve 5. Levent mahallelerinde devam etti.

Büyük bir titizlikle yapılan çalışmalarda yollar yıkandı, süpürüldü, çöp konteynerleri yıkanıp dezenfekte edildi.

Vatandaşlardan gelen taleplerin de değerlendirildiği çalışmalarda ayrıca parklarda ve yeşil alanlarda bulunan otlar biçiliyor, çalılar budanıyor, ilaçlama yapılıyor, gerekli görülen cadde, sokak, kaldırım, refüj gibi yerlerde bakım ve onarımlar yapılıyor.

BAŞKAN DENİZ KÖKEN ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de çalışmalara katılıp yapılanları yerinde görüp inceliyor.