Bahar Temizliği Topçular ve Düğmeciler'de devam etti

Eyüpsultan Belediyesi’nin, havaların ısınmasıyla birlikte, ilçe sakinlerine sağlıklı ve temiz bir çevre kazandırmak amacıyla başlattığı “Bahar Temizliği ve Fiziki Tarama” çalışmaları devam ediyor.

Çalışmalar; Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ortaklaşa ve koordineli olarak sürdürülüyor.

TOPÇULAR VE DÜĞMECİLER MAHALLELERİNDE ÇALIŞMA YAPILDI

Ekipler çalışmalarına bu kez Topçular ve Düğmeciler Mahallelerinde devam etti.

Büyük bir titizlikle mahallelerde yapılan çalışmalarda yollar yıkanıyor, süpürülüyor, çöp konteynerleri yıkanıp dezenfekte ediliyor.

Vatandaşlardan gelen taleplerin de değerlendirildiği çalışmalarda ayrıca parklarda ve yeşil alanlarda bulunan otlar biçiliyor, çalılar budanıyor, ilaçlama yapılıyor, gerekli görülen cadde, sokak, kaldırım, refüj gibi yerlerde bakım ve onarımlar yapılıyor.

BAŞKAN DENİZ KÖKEN ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de çalışmalara katılıp yapılanları yerinde görüp inceliyor.