Ubeydullah Sezikli'yle dillerden düşmeyen ilahiler

On bir ayın sultanı Ramazan ayı boyunca vatandaşlar Eyüpsultan’da birbirinden güzel etkinliklerle buluşmaya devam ediyor. İftar programları, söyleşiler, konserler ve çocuklar için eğlenceli aktivitelerin yanında teravih namazı sonrası Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nde gerçekleştirilen Ramazan Sohbetleri programının konuğu bu kez Tasavvuf Müziği’nin sevilen isimlerinden Ubeydullah Sezikli oldu.

Eyüpsultan Belediyesi, Ebu Eyyub El Ensari’nin diyarı Eyüpsultan’da vatandaşlara Ramazan ayının coşkusunu yaşatmak ve Ramazanı maneviyatına uygun olarak geçirebilmelerini sağlamak için birbirinden özel etkinliklere imza atıyor. Bu kapsamda teravih namazı sonrası Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nin avlusunda her gün kültür, sanat, tarih ve edebiyat dünyasının önemli isimleri Ramazan Sohbetlerinde vatandaşlarla bir araya geliyor.

GÖNÜLLERİN PASINI SİLDİ

Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nin tarihi ve manevi atmosferinde gerçekleştirilen Ramazan Sohbetlerinin konuğu Tasavvuf Müziği’nin sevilen isimlerinden sanatçı ve akademisyen Ubeydullah Sezikli, dillerden düşmeyen ilahileri seslendirdi.

Sezikli konserde ilahiler, Naat-ı Şerifler ve “Hasbi Rabbi Cellallah”, “Allah Allah Rabbüna”, “Ey Aşıkı Dildade”, “Ben Bir Yakup İdim” gibi eserleri seslendirerek gönüllerin pasını sildi.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız