Teamart Motor Sporları Grubu, Eyüpsultan Belediyesi, Eyüpsultan Çocuk Esirgeme Kurumu, Deniz Köken

Teamart Motor Sporları Grubu’nun çocuklara trafik kurallarını öğretmek amacıyla hazırladığı sosyal sorumluluk projesine bu sene Eyüpsultan Belediyesi de destek verdi.

Teamart Motor Sporları Grubu’nun bu sene 4.sünü düzenlediği sosyal sorumluluk projesi, Teamart Motor Sporcuları ve yöneticilerinin Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’i ziyareti ile başladı.

Daha sonra Başkan Deniz Köken, ünlü rallici Burcu Çetinkaya Bucak ve diğer ralli pilotları, yarış arabalarıyla Fahri Korutürk Caddesi üzerindeki Eyüpsultan Çocuk Esirgeme Kurumu’na gittiler.

Başkan Deniz Köken ve diğer sporculara çocuklar büyük ilgi gösterdi. Yarış arabalarını keşfedip hatıra fotoğrafı çektiren çocuklar keyifli anlar yaşadılar.

HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN”

Çocuklara yönelik projeleri her zaman destekleyeceklerini belirten Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, “Her şey çocuklar için... Burada çocuklarımız hem trafik kurallarını öğrendiler hem de hayallerindeki yarış arabalarını inceleyip keşfetme imkanı buldular. Bu tür sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek olacağız” dedi.

AMACIMIZ ÇOCUKLARA MOTİVASYON SAĞLAMAK”

Çocukların motivasyonu için bir araya geldiklerini vurgulayan Drift Pilotu Özar Molla Mehmetoğlu, şöyle devam etti:

“Bu sene dördüncü etkinliğimiz. Buradaki çocuklar bizim de çocuklarımız. Amacımız onları motive etmek, hem eğlendirip hem de bir şeyler öğretebilmek... Burada sohbet edip arabalar üzerine konuştuk.

Başkanımız Deniz Köken’e de desteklerinden ötürü Teamart ve (TOSFED) Türkiye Motor Sporları, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu adına çok teşekkür ediyoruz.”

HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL, ONLAR HEPİMİZİN ÇOCUKLARI”

Çocukların spora ilgilerinden bahseden ünlü ralli pilotu Burcu Çetinkaya Bucak ise şunları söyledi:

“Bu sene Teamart ile yarışmaya başladım. Drift yarışlarının yanı sıra bu tür projeleri de geliştiriyoruz. Çocuklarımızın bu spora olan ilgisini biliyoruz.

Biz de Belediye Başkanımızın da katkılarıyla Eyüp Çocuk Esirgeme Kurumu’na gelerek yarış arabalarımızla çocuklara sürpriz yaptık. Çocuklarla hem otomobiller hakkında konuştuk hem de onların bu konudaki meraklarını giderdik. Çok güzel sorular sordular. Onlar hepimizin çocukları, iftarımızı da onlarla birlikte yapacağız.”

Teamart Motor Sporları ve TOSFED pilotları, Eyüpsultan Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan 60 çocukla birlikte Eyüpsultan Ensari Konağı’nda iftar yemeği yedi.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız