Yeşilpınar Otobüs Son Durağında Asfaltlama Çalışması Yapıldı

Eyüpsultan Belediyesi'nin cadde ve sokaklarda yürüttüğü asfaltlama çalışmaları ilçenin farklı bölgelerinde hız kesmeden sürüyor.

Eyüpsultan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, bir yandan sahada yaptıkları denetimlerde gördükleri aksaklıkları gideriyor bir yandan da vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalar sürdürüyor.

Ayrıca ekipler alt yapısı yenilenen alanlarda serpme asfalt uygulaması gerçekleştirirken, çeşitli nedenlerle kısmi bozulma olan yerlere de yama çalışması yapıyor.

Bu kapsamda Eyüpsultan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeşilpınar Mahallesi otobüs durağına 83 ton asfalt serimi gerçekleştirdi.

276 metrekarelik toprak alana yapılan asfaltlama çalışmasıyla, Yeşilpınar otobüs son durağında hem trafik rahatlayacak hem de daha güvenli hale gelecek.