Yeşilpınar'da temizlik ve dezefenksiyon çalışması

Eyüpsultan Belediyesi tarafından, Covid-19 vakalarının artmaya başlaması üzerine yeniden başlatılan Temizlik ve Dezefenksiyon Seferberliği devam ediyor.

Temizlik İşleri, Veteriner İşleri, Muhtarlık ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa sürdürdüğü çalışmalarda ilçe genelinde her gün farklı bir mahallede temizlik ve dezenfekte işlemleri yapılıyor. Çalışmalarda caddeler, sokaklar, parklar, işyerleri ve bina girişleri en ince ayrıntıya kadar temizlenerek dezenfekte ediliyor.

Ekipler bugün temizlik ve dezenfeksiyon çalışmasına Yeşilpınar Şelale Sokak girişinden başladı. Sonrasında Sevgi Sokak, Maliye Blokları güzergahından devam ettiler. Çalışmalarda cadde ve sokaklar süpürüldü, tazyikli suyla yıkandı.

Ayrıca bina ve işyeri girişleri, apartman içleri, daire kapıları, merdiven trabzanları, posta kutuları, işyerleri, parklar ve çöp konteynerleri ekipler tarafından yıkanarak dezenfekte edildi.

CUMARTESİ GÜNÜ AKŞEMSETTİN'DE

Bu hafta Çırçır Mahallesinden başlayan temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları, Esentepe, Güzeltepe ve Emniyettepe Mahalleriyle devam etti. Yarın yani cumartesi günü de Akşemsettin Mahallesinde detaylı temizlik çalışması yapılacak.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız