Yeşilpınarlılar,  Gönül Sofrası, Eyüpsultan Belediyesi, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken,

Eyüpsultan Belediyesi, her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar programlarında, mahalle sakinlerini iftar sofralarında bir araya getiriyor.

Bu etkinlik bir yandan paylaşmanın güzelliğini gözler önüne sererken, bir yandan da mahalle kültürünün en güzel yönlerinden biri olan komşuluk ilişkilerinin de canlı tutulmasını sağlıyor.

Gönül sofraları bu defa Yeşilpınar'da kuruldu.

Yeşilpınar 4. Begonya Sokak'ta kurulan dev iftar sonrasında bir araya gelen Yeşilpınarlılar, oruçlarını birlik beraberlik içerisinde açmanın huzurunu, mutluluğunu yaşadılar.

Yeşilpınar'da düzenlenen mahalle iftarına Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Münire Ayvacı ve AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit katıldı.

İftarda vatandaşlarla sohbet edip bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Deniz Köken yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

“Tuttuğunuz oruçları Allah kabul etsin, ulaşacağımız bayramı da şimdiden mübarek etsin diyorum. Ramazan’ın son haftasına girdik biliyorsunuz, rahmet, mağfiret ve arınma ayıdır Ramazan, inşallah arınmış olarak bayrama kavuşuruz.

Allah iftarınızı kabul etsin. İnşallah Recep, Şaban ve Ramazan aylarına ulaştırdığı gibi bayrama da ulaştırsın. Sizlere şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum.”

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız