Yetim ve öksüz çocuklara bisiklet hediye ettik

Eyüpsultan Belediyesi tarafından ilçedeki 4-15 yaşındaki öksüz ve yetim çocuklara bisiklet hediye edildi.

Eyüpsultan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün düzenlediği bisiklet dağıtımı etkinliğinde, çocukların eğlenceli vakit geçirmeleri adına pamuk şekeri, patlamış mısır ve yüz boyama aktiviteleri sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallarına dikkat edilerek gerçekleşti.

"Çocukların mutluluğu herşeye değer"

Eyüpsultan’da ikamet eden yetim ve öksüz çocuklara verdiği bisiklet sözünü yerine getiren Başkan Deniz Köken, çocukların yüzünü güldürmeye devam edeceklerini söyleyerek sözlerine şöyle devam etti:

“Daha önce şehit yakınları ve çocukları ile ilgili bir program yapmıştık. O programda yoğun bir bisiklet talebi gelmişti, biz de bazılarına değil tamamına yapalım istedik. Bu işlerde bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bugün de ailelerin hepsi geldi, heyecan doruktaydı. Bu tarz sürprizleri devam ettireceğiz. Hayır sahiplerinin de desteklerini bekliyoruz. Hepimiz görüyoruz, çocukların mutluluğu gözlerinden okunuyor. Onların mutluluğu herşeye değer, onların duası, mutluluğu bizim için çok değerli”