Eyüpsultan Belediyesi, Zabıta Müdürlüğü, çöp ev

Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gelen şikâyetler üzerine çöp evi temizledi.

Eyüpsultan ilçe genelinde vatandaşların sağlığını ve huzurunu sağlıklı bir şekilde sürdürebilme adına, gelen şikâyetleri değerlendiren zabıta ekipleri Eyüpsultan Rami Cuma Mahallesi’nde bulunan bir evi temizledi.

Zabıta ekipleri şikâyet üzerine gidilen adreste çöp evle karşılaştı. Aylardır biriktirilen çöpleri atmayan aile evi kullanılmaz hale getirdi.

Rami Cuma Mahallesi’nde evde uzun süredir yaşayan ve bugünlerde Aslan ailesinin evinden ağır ve pis kokular gelmesi üzerine mahalle sakinleri Eyüpsultan Belediyesi’ne şikâyette bulundu.

Şikâyet üzerine harekete geçen zabıta ekipleri, tek katlı çöp eve müdahale etti.

Evin tüm odalarında uzun süredir beklemekte olan katı atıkların dışarı çıkarılması gerçekleştirildi. Evsel atık, çöp, karton kutu, plastik ve teneke kutularının dışarı çıkarılmasını organize olan belediye ekipleri titiz çalışmalar sonucu çöp evden 1 kamyon çöp çıkardı.

Belediye ekipleri tarafından boşaltılan çöpler kamyona doldurularak götürüldü. Çöplerin çıkarılmasının ardından ekipler kullanılabilir hale gelen evi aileye teslim etti.

Zabıta ekipleri kalan çöp eşyaların çöp depolama sahasında imha edildiğini belirtti.