Zabıta Memuru Alım Sınavı Yapıldı

Eyüpsultan Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; boş kadrolara 25 zabıta memuru alınacak.

Bu kapsamda Eyüpsultan Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS P3 türünde en az 70 puan alarak sınava katılma hakkı kazanmış zabıta memuru adayları sözlü ve uygulamalı sınava tabi tutuldu.

Alibeyköy spor kompleksinde gerçekleştirilen uygulamalı sınavda ise zabıta memur adayları, fiziki yeterlilik parkurlarını tamamlayarak sınavı geçmek için ter döktü.

Kadro unvanına ilişkin mesleki bilgi ve yeteneğin ölçülmesi ile sportif dayanıklılık gibi özelliklerin ölçülmesini kapsayan sınava 92 aday katıldı.

Sözlü ve yazılı sınavları başarıyla tamamlayarak en az 60 puan alınması şartını yerine getiren asıl ve yedek aday listeleri belediyenin internet adresinde ilan edilecek ve listede yer alanlara ayrıca yazılı tebligat yapılacak.