Eyüpsultan Belediyesi,  Zal Mahmut Paşa Külliyesi, Kitap Sanatları Merkezi, söyleşi, sohbet, İki Çay Biri Açık

Eyüpsultan Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü Zal Mahmut Paşa Külliyesi Kitap Sanatları Merkezi’nde, birbirinden önemli ve renkli kültür sanat etkinlikleri; söyleşi ve sohbet programları düzenleniyor.

Bu programlardan birisi de Hüseyin Akın ve Cengizhan Orakçı’nın edebiyat ve kitaplar üzerine samimi ve sıcak sohbetler gerçekleştirdiği “İki Çay Biri Açık”...

Akın ve Orakçı’nın sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirdikleri programda, katılımcılar da sıcak çaylarını yudumlarken, sanat, edebiyat ve kitaplar üzerine fikirlerini dile getiriyor.

Güncel konular üzerine sohbetlerin gerçekleştirildiği bu haftaki programda, depremlerin türkülere ve edebiyata etkileri, sohbet kültürü, kültür yapılarının edebiyat ve türkülere bağlantıları konuşuldu.