Başkan Aydın, Bilge'nin Cenazesine Katıldı

Kalp krizi geçirmesi sonucu kaldırıldığı hastanede dün hayatını kaybeden Prof. Dr. Mehmet Rahmi Bilge, Fatih Camii’nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da katıldı.

Geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede dün hayatını kaybeden 92 yaşındaki Prof. Dr. Mehmet Rahmi Bilge'nin cenaze namazı Fatih Camii'nde kılındı. Bugün öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazına Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, ailesi ve çok sayıda seveni katıldı.

Cenaze namazı öncesi Bakan Eroğlu, Başkan Aydın ve Ilıcalı, Bilge'nin ailesine başsağlığı ve sabır diledi.

Kalabalık bir cemaatle kılınan cenaze namazının ardından Bilge’nin cenazesi Topkapı Anıt Mezarı'na defnedildi.