Şehir ve Medeniyet Okulu'na Konuk Olacak

Eyüp Belediyesi Genç Akademi tarafından her hafta düzenlenen Şehir ve Medeniyet Okulu seminerlerine 14 Aralık Çarşamba günü Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın konuk olacak.

Göreve geldiği günden beri özellikle Eyüp’ün tarihi dokusu, kültürel birikimi ve dokunun muhafazası üzerine önemli çalışmaları hayata geçiren Başkan Remzi Aydın, 14 Aralık Çarşamba günü Eyüp Belediyesi Meclis Salonu'nda Şehir ve Medeniyet Okulu öğrencileri ile bir araya gelerek tek dersten oluşan ‘’Tarihi Bir Şehri Yönetmek’’ konulu sunum gerçekleştirecek.

Şehir ve Medeniyet Okulu’nun danışmanlarının da katılacağı seminerde Başkan Aydın, şehir, şehirlilik bilinci ve tarihi bir şehrin yönetimi üzerine önemli paylaşımlarda bulunacak.