Sivaslılar Eyüp Sultan İftarında Buluştu...

Bu sene Ramazan ayında Anadolu’da düzenlediğimiz il ve ilçe iftar programları büyük ilgi görüyor. Kastamonu, Giresun il ve ilçelerinde düzenlediğimiz iftar programlarının ardından Ramazan bereket konvoyumuz, Sivas’a ulaştı.

Sivas’taki iftarımız, TOKİ Konutları’nın bahçesinde yapıldı. İftar programına Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Ak Parti Sivas İl Başkanı Avukat Ziya Şahin ve Sivaslılar aileleriyle birlikte katıldı. İftar programımız Sivas’ta büyük ilgi gördü.

Sivas’taki programa gelen konuklara, Eyüp Sultan’ı anlatan bir tanıtım filmi, Karagöz-Hacıvat gösterisi, tasavvuf müziği konseri, sema gösterisi sunuldu.. Ayrıca Başkanımız Remzi Aydın’ın Sivaslılar için verdiği Ramazan mesajı sahnedeki led ekrana yansıtıldı.