Değerler Eğitimi öğrencilerinden yıl sonu kapanış programı

Eyüpsultan Belediyesi tarafından “Aile Her Şeydir” prensibiyle, 2 yaşından itibaren çocuklar ve yetişkinlere olmak üzere tüm Eyüpsultanlılara eğitim, seminer ve atölyeler düzenleyen Aile Akademisi, 2022 – 2023 eğitim sezonunu tamamladı.

Eyüpsultan Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen yıl sonu kapanış programında Değerler Eğitimi alan öğrenciler çok özel bir gösteriye imza attı.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in de katıldığı programda öğrenciler, drama, semazan gösterileri, Sıfır Atık Projesi ile hayatımızda olan geri dönüşüm malzemeleri ile hazırladıkları kıyafetlerden oluşan defileleri ve Değerler Eğitimi Korosu’nu seslendirdiği şarkılarla büyük beğeni topladılar.

Gecenin sonunda Başkan Deniz Köken, eğitimlerini tamamlayan öğrencilere katılım belgelerini takdim edip, bu özel gecenin anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

DEĞERLER EĞİTİMİ PROGRAMI

Değerler Eğitimi Programında, aile ve 7-14 yaş aralığında çocuğa özel geliştirilmiş manevi eğitimler veriliyor. Çocuk odaklı ve ebeveyn odaklı farklı programların içeriğini adab-ı muaşeret, Kuran-ı Kerim, ilmihal, tefsir, ibadet ve siyer dersleri oluşturuyor. Kurulduğu günden beri haftada bir düzenlenen program ile toplamda 7- 10 yaş arası 438 birey, 11-14 yaş arası 103 birey ve 227 ebeveyn olmak üzere toplamda 768 vatandaş Değerler Eğitimi Programının hizmetlerinden faydalandı.

AİLE AKADEMİSİ NEDİR?

Toplumun yapı taşı olan aile kurumunu etkileyen sorunların tespiti ve önleyici tedbirler alarak sorunların aşılması sürecinde vatandaşlara rehberlik eden Aile Akademisi’nde Pedagojik ve Psikolojik Rehberlik Hizmeti ile sadece sorunların tespiti ve müdahalesinde bulunmakla kalmayıp, Ebeveyn/Çocuk Atölyeleri ile de aile bireylerinin birlikte zaman geçirerek, aralarındaki ilişki dinamiklerinin güçlendirilmesi sağlanıyor.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız