Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Fen İşleri Müdürlüğü, personel

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Fen İşleri Müdürlüğü personeli ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Alibeyköy’de bulunan Fen İşleri Müdürlüğü şantiyesinde, personelle kahvaltı eden Başkan Deniz Köken, yaz kış demeden özveri ile çalışan Fen İşleri personeline teşekkür ederek, çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Fen İşleri Müdürlüğü’nün yaptığı ve yapacağı çalışmalar konusunda personelle istişarelerde bulunan Başkan Deniz Köken, yaptığı konuşmada yamaçları olan zor bir bölgeye sahip olduklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti:

“Sizler de ben de ne kadar sokakta olursak, birlikte hareket edersek işlerimiz daha kolay yürür. Mahallelerinin adı bile tepe ile başlayan, yamaçları olan zor bir bölgede yaşıyoruz. Yamaç mahallelerde vatandaşların fiziki durumunu rahatlatmamız lazım.

Bu önemli ve zor bir iştir, hep birlikte bunun üstesinden geleceğiz. Bizim bu fiziki meseleleri 2021’in ortalarına doğru tamamlayıp, bu şehirde daha farklı neler yapabiliriz, yaşanabilir ve sürdürülebilir bir şehir yaklaşımıyla projeler üretip, hayata geçirmemiz lazım.”

Başkan Deniz Köken, personelle sık sık bu tarz toplantılarla bir araya gelmeye devam edeceklerini beliterek, kahvaltı sonrası Fen İşleri Müdürlüğü personeli ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız