Çiftalan'da ilk kamp ateşi yandı

Çiftalan'da Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken tarafından projelendirilip kısa sürede yapımı tamamlanan Çiftalan Kampı'nda düzenlenen ilk etkinlikte gençlerle birlikte ilk kamp ateşi yakıldı.

Gençler yakılan kamp ateşi etrafında eğlenceli vakit geçirirken, Başkan Deniz Köken de etkinliğe katılarak gençlerin mutluluklarına ortak oldu.

“100 KİŞİLİK BİR KAMP MERKEZİ YAPTIK, HAYIRLI OLSUN”

Başkan Deniz Köken etkinlikte, kampla ilgili değerlendirmelerde bulunarak şunları söyledi:

"Burası bizim hayalimizdi, 3 yıldır uğraşıyorduk, nihayetinde bitirdik. Hem gençlerimize, hem büyüklerimize hayırlı olsun. Burada güzel şeyler yapacağız. Eyüpsultan’ın içinde, başka yerlere gitmeye gerek kalmadan, bölgemizin ihtiyaçlarına ciddi şekilde cevap verecek 100 kişilik bir kamp merkezi yaptık. Bütün Eyüpsultanlılara hayırlı olsun"

5 BİN METREKARELİK ALAN ÜZERİNE KURULDU

5 bin metrekarelik alan üzerine kurulu Eyüpsultan Belediyesi Çiftalan Gençlik Kampı, aynı anda 100 kişiye yatılı olarak kamp yapabilme imkanını sunuyor.

Kamp dahilinde öğrencilerin konaklayacakları 25 adet bungalow ev, spor alanları, sanat ve beceri atölyeleri, çeşitli etkinlik alanları, macera parkı, toplantı salonları ile bisiklet ve yürüme yolu da yer alıyor.

Burada düzenlenecek orman kampı, izci kampı, baba oğul, anne kız kampı gibi kamplarla gençler doğal ortamda sportif faaliyetlerle buluşarak doğada yaşama alışkanlıkları kazanacak.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız