Çocuklar İçin Özel Ramazan Etkinliği

Eyüpsultan Belediyesi, salgın nedeniyle evlerinden çıkamayan çocuklar için yaptığı birbirinden güzel, birbirinden eğlenceli canlı yayınlara yeni bir etkinlik daha ekliyor.

“Yaşasın! Ramazan Evimin Köşesinde” sloganıyla çocuklar için özel olarak düzenlenen etkinliğin adı “Ramazan Köşesi Etkinliği”.

Etkinlik sayesinde çocuklar Ramazan’ın manevi havasını, evlerinde oluşturacakları bir Ramazan Köşesi’nde hissedecekler.

Ramazan Köşesi Etkinliği kapsamında çocuklar evlerinde oluşturacakları faaliyetleri fotoğraflayıp (0532 761 74 11) Whatsapp hesabına yollayacaklar.

Yolladıkları bu fotoğraflar Eyüpsultan Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarında yayınlanacak.

Uyarıları dikkate alarak evlerinde kalan çocuklar için ömür boyu unutamayacakları güzel bir anı olacak bu etkinlik, aynı zamanda hem eğlenerek hoşça vakit geçirme hem de becerilerini sergileme imkanı da sunacak.