Çocuklar, Ramazan Ayı'nda Eyüpsultan'da çok eğleniyor

Eyüpsultan Belediyesi her yıl olduğu gibi bu sene de Eyüpsultanlılara ve Eyüpsultan’a gelen misafirler için Ramazan ayı süresince Ramazan coşkusunun yaşanacağı birbirinden güzel etkinlikler düzenliyor.

Bu Ramazan Ayı’nda da çocukları unutmayan Eyüpsultan Belediyesi, haftasonları Alibeyköy Osmanlı Park Ramazan Çarşısı ve Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nde birbirinden güzel, renkli ve eğlenceli etkinlikler düzenliyor.

Hacivat – Karagöz, Meddah, kukla gösterileri, masal dinletileri, çocuk tiyatroları, illüzyon show, balon show, animasyon gösterisi ve birbirinden heyecanlı yarışmalarla eğlenen çocuklar Ramazan ayının güzelliklerini doyasıya yaşıyor.

Çocuk etkinlikleri Ramazan süresince Cumartesi ve Pazar günleri Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nde 14.00 – 15.00, Alibeyköy Osmanlı Park’ta ise 15.00 – 16.00 saatleri arasında devam ediyor.