Deniz Köken: Hisseli tapularla ilgili üzerimize düşeni yapıyoruz

Eyüpsultan Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden canlı olarak yayınlanan “Eyüpsultan Gündemi” programında vatandaşlardan gelen soruları yanıtlayan Başkan Deniz Köken, hisseli tapularla ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Hisseli tapularla ilgili kurumlarla vatandaş arasında köprü vazifesi gördüklerini ve bunu en üst seviyede gerçekleştirmek adına çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Deniz Köken şu açıklamaları yaptı:

“Biz bizle ilgili olanları yapıyoruz. Bizle ilgili olmayanları ise ilgili kurumlarla paylaşıyoruz. Bakanlıkla ilgili olanı bakanlıkla, TOKİ ile ilgili olanı TOKİ ile, İBB ile ilgili olanı İBB’yle. Mütemadiyen bizim uhdemizde olan hisseli tapularla ilgili, direk bizimle ilgili olan bölüm yok, çünkü bizim payımız yok.

Bizim orada bitirebileceğimiz konu az; ama biz kurumlarla vatandaş arasında köprü vazifesini en üst seviyede nasıl götürebiliriz ona çalışıyoruz. Bu Karadolap içinde geçerli, Yeşilpınar’da KİPTAŞ’la bir çalışma başladı, Akşemsettin ve Çırçır’daki bölümlerin tamamında daha önceden devam eden yarım kalmış KİPTAŞ artı Büyükşehir ve TOKİ ile İslambey çalışması ver. Bunların hepsiyle ilgili biz üzerimize düşen kısmı yapıyoruz. Ama kurumların kendi içlerindeki işlevleri çabuk bitiremedikleri için de bu konuda vatandaşa dönüş geç oluyor”

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız