Eyüpsultan Belediyesi, Birimlerarası Futbol Turnuvası, şampiyon

Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Birimlerarası Futbol Turnuvası’nın şampiyonu, nefesleri kesen karşılaşmanın ardından belli oldu.

Sağlık Müdürlüğü çalışanlarından Şerafettin Bulut adına düzenlenen bu yılki turnuvanın finalinde Teftiş – Özel Kalem Müdürlüğü ile Spor Koordinatörlüğü mücadele etti.

TURNUVANIN ŞAMPİYONU SPOR KOORDİNATÖRLÜĞÜ

Alibeyköy Spor Kompleksi’nde kıyasıya geçen final maçının normal süresi 4 – 4 biterken şampiyonu penaltı atışları belirledi.

Penaltı atışları sonucunda Spor Koordinatörlüğü, maçı 5 – 4 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti. Son penaltıyı da gole çeviren Spor Koordinatörlüğü futbolcuları sahada büyük bir sevinç yaşadı. Maç sonunda ise her iki takım futbolcuları birbirlerini tebrik etti.

EN CENTİLMEN TAKIM TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

Mali Hizmetler Müdürlüğü ise İşletme Müdürlüğü’nü 7 – 4 yenerek turnuvayı 3. olarak tamamladı.

Turnuvanın en centilmen takımı ise Temizlik İşleri Müdürlüğü seçildi.

DENİZ KÖKEN: “BU GECENİN ASIL ÖDÜLÜNÜ TEMİZLİK İŞLERİ ALDI”

Kupa töreni öncesi konuşma yapan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, şampiyon takımı tebrik ederek, şunları söyledi:

“Finale yakışır bir mücadele oldu. Müsabakalar yaklaşık 1.5 ay sürdü. Turnuvayı 2. tamamlayan Teftiş – Özel Kalem futbolcularını da finale yakışır bir şekilde mücadele ettikleri için tebrik ediyorum. Ayrıca turnuvayı 3. olarak tamamlayan Mali İşleri de kutluyoruz.

Ama bu gecenin asıl ödülünü turnuvanın en centilmen takımı seçilen Temizlik İşleri Müdürlüğü aldı. Bizim kazanmaktan çok başka şeylerle de öne çıkmamız lazım. Bundan sonra özellikle hanımefendiler için basketbol ve voleybol turnuvalarını bekliyoruz.”

TAKIMLARA KUPALARINI BAŞKAN DENİZ KÖKEN VE BAŞKAN YARDIMCILARI VERDİ

Konuşma sonrası Başkan Deniz Köken, turnuvanın şampiyonu Spor Koordinatörlüğü oyuncularına kupalarını ve madalyalarını verirken 2. olan Teftiş – Özel Kalem Müdürlüğü’nün kupa ve madalyalarını ise Başkan Yardımcısı Ali Rıza Yavuz takdim etti.

Turnuvanın 3.’sü olan Mali İşler Müdürlüğü’nün kupasını Başkan Yardımcısı Muhammet Çakır verirken, En Centilmen Takım seçilen Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün kupasını ise Başkan Yardımcısı İsmail Uysal takdim etti.

Tören sonrası dereceye giren tüm takım oyuncuları Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ve Başkan Yardımcıları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

DERECEYE GİREN TAKIMLARA ÖDÜLLER VERİLDİ

21 takımın mücadele ettiği, 67 maçın oynandığı turnuvada 1.olan takıma eşofman takımı, 2. olan takıma ayakkabı, 3. olan takıma top ve en centilmen takıma ise eşofman takımı hediye edildi.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız