Eyüpsultan Belediyesi'nden Öğretmenler Günü kutlaması

Eyüpsultan Belediyesi bünyesinde farklı birimlerde görevli öğretmenler için kutlama programı düzenlendi.

Eyüpsultan Belediyesi Osmanlı Parkı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltılı programa 305 öğretmen katıldı.

Müzik dinletisinin de yapıldığı programda bir konuşma yapan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, pandemi nedeniyle zor zamanlar yaşandığına vurgu yaparak şunları söyledi: “Belediyeler her şeye rağmen her türlü hizmetlerini devam ettirmek zorunda. Eğitim de bunlardan bir tanesi. Yüz yüze hizmetlerimiz, yüz yüze eğitimlerimiz başladı. Eğitimlerimizde aynı zamanda terapi de yapıyoruz. O yüzden, eğitimci olarak yaptığınız iş sıradan bir iş değil. Toplum mühendisliği yapıyorsunuz. Bu ülkeye, bu şehre, bu caddeye, bu sokağa güzel insanlar bırakmak istiyoruz. Onlar da kendilerinden sonraki nesle bu bilgileri aktaracaklar. Hepinize teşekkür ediyorum. Öğretmenler gününüz kutlu olsun, yarınlarınız aydınlık olsun.”

Konuşmasının ardından Başkan Deniz Köken öğretmenlere çiçek takdim etti.