Eyüpsultan Belediyesi'ne iki önemli belge daha

Eyüpsultan Belediyesi, sosyal belediyecilik alanında yaptığı titiz çalışmalarını, insan odaklı sürdürdüğü başarılı hizmetlerini 2020 yılında kazandığı ISO 9001:2015 Kalite Yönetimi Sistemi ve ISO 10002:2018 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgeleri ile taçlandırmıştı.

Büyük bir özveriyle hiç hız kesmeden sürdürülen bu çalışmalar sonucunda 2022 yılında ise iki yeni belge daha kuruma kazandırıldı. Bu iki yeni belge; 5393 sayılı Belediye Kanunu ile Tanımlanmış Görevleri Vatandaşa Sunarken Belediyenin Amaç ve Hedeflerine Ulaşmasını Etkileyebilecek Risk ve Fırsatları Belirlemek, Derecelendirmek, Gerekli Önlemleri Almak, İzlemek, Raporlamak ve İyileştirmek kapsamında ISO 31000:2018 Risk Yönetimi Sistemi belgesi iken İş Sağlığı ve Güvenliği ile İlgili Tehlikeleri Ortadan Kaldırmak, Riskleri Azaltmak, Güvenli ve Sağlıklı Çalışma Koşulları Sağlamak kapsamında ise ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgesi...

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Eyüpsultanlı komşularımız her şeyin en güzeline layık. Kalite sadece ürünün kalitesi değil, sunumun da bir kalitesi var. Kalite Yönetim Sistemi kişiye göre değil, bizlerden sonra da devam etmesi gereken bir sistem. Yaptığımızı yazacağız, yazdığımızı uygulayacağız. 2020 yılından beri dört kalite belgesine ulaştık, yeni belgeler için de çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız