Eyüpsultan Sömestir Festivali tüm coşkusuyla devam ediyor

Eyüpsultan Belediyesi’nin sömestir tatiline giren öğrenciler için düzenlediği Eyüpsultan Sömestir Festivali, tüm coşkusuyla devam ediyor. Festivalde gerçekleştirilen etkinliklerde çocuklar ve gençler doyasıya eğleniyor.

Eyüpsultan Sömestir Festivali tatile giren öğrenciler için düzenlenen çok farklı etkinliklerle devam ediyor. Alışveriş merkezlerinde düzenlenen birbirinden renkli ve eğlenceli aktivitelerle tatilin keyfini doyasıya çıkaran çocuklar Hacivat – Karagöz, sihirbaz, jonklör, balon show gösterileri ile eğlenceli dakikalar yaşıyor.

Yüz boyama ve bileklik yapımı atölye çalışmalarına da katılan çocuklara Eyüpsultan Belediyesi tarafından balon ve boyama kitapları hediye ediliyor.

BAŞKAN KÖKEN DE ÇOCUKLARIN MUTLULUĞUNA ORTAK OLUYOR

Çocukların bu mutlu anlarına Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de ortak oluyor. Çocuklarla birlikte bileklik yapım atölye çalışmalarına ve yüz boyama etkinliklerine katılan Başkan Deniz Köken, ailelerle sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektiriyor.

BUZ ÜSTÜNDE GÖRSEL ŞÖLEN

Eyüp Park AVM’de düzenlenen bu haftaki çocuk etkinliklerinde Başkan Deniz Köken’in, 2022 yılında hizmete açtığı buz pistinde eğitim alan Eyüpsultan Belediyesi Spor birimi öğrencileri, muhteşem bir gösteri sundu. Öğrenciler bireysel ve grup olarak gerçekleştirdikleri muhteşem performansları ile buz üstünde tam bir görsel şölen oluşturdu. İzleyenlerden büyük alkış alan gösteri sonrası Başkan Deniz Köken de genç yetenekleri tek tek kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

SANATSAL EĞİTSEL VE SPORTİF AKTİVİTELER

Festival yarıyıl tatili süresince; liseli gençler için yatılı kamp günleri, buz pisti deneyimi, ücretsiz sinema günleri, Matematik Evi atölyeleri, ebeveyn çocuk atölyeleri, tiyatrolar, basketbol turnuvası, sportif, eğitsel ve sanatsal aktivitelerle devam ediyor.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız