Eyüpsultan'da Temizlik Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Eyüpsultan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelindeki temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları aralıksız sürüyor.

Ekipler bugün Rami Kuru Gıda Hali’ndeki temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarının ardından Eyüp Merkez Mahallesi ve Çırçır Mahallesindeki sitelerde çalışma gerçekleştirdi.

Sabah erken saatlerde başlayan çalışmalarda temizlik ve dezenfeksiyon görevlisi personel 3 ekip halinde 3 farklı bölgede çalıştı.

Çalışmalara Eyüp Anadolu Lisesi önünden başlayan ekipler, Bülbüldere Caddesi ve Piyer Loti arkasında Merkez Mahallesi Türbe Sokak’ta temizlik ve dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirildi.

Tankerler önce yolları tazyikli suyla yıkadılar, ardından süpürge araçları yolları süpürdü, çöp konternerleri yıkandı ve dezenfekte edildi. Son olarak da dezenfeksiyon ekipleri bina girişleri ve açık olan iş yerlerini dezenfekte etti.