Eyüpsultan'da Vatandaşlar Hijyenik Ortamda Kurbanlarını kestiler

Eyüpsultan Belediyesi, Kurban Bayramı’nda vatandaşlara kurbanlarını hijyenik bir ortamda, kargaşadan uzak kestirebilmeleri amacıyla her türlü önlemi aldı.

Pandemi nedeniyle özel önlemlerin alındığı ve Eyüpsultan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından her gün rutin bir şekilde ilaçlanıp dezenfekte edilen kurban kesim yerlerinde vatandaşlar gönülleri rahat bir şekilde, güven içerisinde kurbanlarını kestirdiler.

İLK İKİ GÜNDE 1397 BÜYÜKBAŞ, 1530 KÜÇÜKBAŞ KURBAN KESİLDİ

Kurban Bayramı’nın ilk iki gününde, Eyüpsultan Belediyesi tarafından Kemerburgaz’da hazırlanan kurban kesim alanında 365 büyükbaş 120 küçükbaş kurbanlık,

Kemerburgaz Sütçü Yusuf Kurban Kesim Alanı’nda 660 büyükbaş 400 küçükbaş,

Pirinççi Kurban Kesim Alanı’nda 176 büyükbaş 420 küçükbaş ve

Uzel Kurban Kesim Alanı’nda ise 194 büyükbaş 590 küçükbaş olmak üzere toplam 1397 büyükbaş, 1530 küçükbaş kurban kesildi.

Vatandaşlar sağlıklı bir ortamda kurbanlarını kestirmenin memnuniyetini yaşarken Eyüpsultan Belediyesine teşekkür ettiler.