Ezgi Günleri'nde Eşref Ziya Terzi rüzgarı

Eyüpsultan Belediyesi tarafından düzenlenen “Ezgi Günleri” Eşref Ziya Terzi’nin muhteşem konseriyle devam etti.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in katılımıyla Eyüpsultan Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi Tiyatro Salonu’nda gerçekleşen konserde, İstanbul'un dört bir yanından gelen sanatseverler, Eşref Ziya Terzi’nin sevilen eserlerini hep bir ağızdan söylediler.

EŞREF ZİYA'LARA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Konser sonunda sahneye gelen Başkan Deniz Köken, seslendirdiği eserlerle konuklara unutamayacakları bir akşam yaşatan Terzi’ye teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu ve “Eşref Ziya'lara hep birlikte sahip çıkacağız” dedi.

TERZİ “BAŞKANIMLA DOSTLUĞUMUZ 30 YILLARA DAYANIR”

Eşref Ziya da Başkan Deniz Köken’e teşekkür ederek: “Bizim Başkanımla dostluğumuz 30 yıllara dayanır. Sağolun Başkanım.” dedi.