Fen İşleri seferberliği Yeşilpınar ve Akşemsettin'de

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken tarafından başlatılan alt ve üst yapı yenileme seferberliği tüm hızıyla devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eyüpsultan'ın alt ve üst yapı konusunda en çok sıkıntı yaşayan bölgelerinden başlayarak ilçe genelinde asfalt, kaldırım düzenlemesi, ızgara temizliği, kilit taşı onarımı, kasis yapımı, kasis boyama ve düzeltmeleri yapıyor.

Yapılan asfalt çalışmalarında sorumlu kurum beklenmeden, vatandaşlardan gelen talepler anlık olarak karşılanıyor.

Ekipler çalışmalarına Yeşilpınar ve Akşemsettin Mahalleleri’nde devam ediyorlar.

Bugün yapılan çalışmalarda Yeşilpınar Mahallesi Çiçeksuyu Caddesi’nde kilittaşı onarımı, kasis boyama ve yol kotlarını bozmadan asfalt serimine imkan tanıyan freze asfalt kazıma işlemleri gerçekleştirildi.

Akşemsettin Mahallesi Önder Sokak ve Han Sokak’ta asfalt serimi, Yaylım Sokak’ta ise robot asfalt serimi çalışmaları yapıldı.