Fenerbahçe’nin Euroleague zaferi Eyüpsultan’da dev ekranlarla kutlandı!

Fenerbahçe Beko’nun Euroleague şampiyonluğu, Eyüpsultan’ın meydanlarında kurulan dev ekranlarla binlerce taraftara coşkulu anlar yaşattı. Sarı-lacivertlilerle Eyüpsultan tek yürek oldu.
Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı'nın Turkish Airlines Euroleague Final Four finalinde Fransız temsilcisi Monaco'yu 81-70 mağlup ederek şampiyon olması, Eyüpsultan’da büyük bir heyecanla kutlandı.
Eyüpsultan Belediyesi, sarı-lacivertli taraftarların bu tarihi maçı birlikte izleyebilmesi için ilçenin farklı noktalarına dev ekranlar kurdu. Göktürk Meydanı, Eyüpsultan Meydanı ve Güzeltepe Gençlik Merkezi Açık Hava Tiyatrosu’nda bir araya gelen binlerce sporsever, Fenerbahçe’nin Avrupa zaferine tek yürek halinde tanıklık etti.
2017’DEN SONRA İKİNCİ ZAFER
Fenerbahçe Beko, 2017 yılında kazandığı ilk Euroleague şampiyonluğunun ardından bir kez daha Avrupa'nın zirvesine çıkmayı başardı. Takımın bu tarihi başarısı, Eyüpsultanlı basketbolseverler tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.
TÜM İLÇE TEK YÜREK OLDU
Dev ekranlardan maçı izleyen taraftarlar, her sayı sonrası sevinç çığlıkları attı, şampiyonluk anında ise alkışlar, marşlar ve tezahüratlar Eyüpsultan sokaklarını doldurdu.
Eyüpsultan Belediyesi'nin organize ettiği bu ortak izleme etkinliği, sporu ve dayanışmayı bir araya getirerek unutulmaz bir geceye imza attı.