Genç Eyüpsultan

Eyüpsultan Belediyesi'nin, ilçede yaşayan gençler için hayata geçirdiği Genç Eyüpsultan mobil uygulamasının Haziran ayı kazananları, özel olarak düzenlenen gemi turunda muhteşem boğaz manzarası eşliğinde ödüllerini aldı.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in katılımıyla gerçekleşen Boğaz Gezisi ve Haziran ayı Ödül Töreni’nde gençler Temmuz ayı yarışında da 1.000 elmas kazandı.

Kayıt için yaş sınırının 32 olduğu ve 32 yaşından büyüklerin gemiye alınmadığı etkinlikte gençler iPhone 11, tablet, bisiklet, akıllı saat, kablosuz kulaklık ve spor ayakkabı gibi ödüller aldı.

“İYİ Kİ VARSINIZ”

Başkan Deniz Köken törende gençlere ödüllerini verirken, 9 ayda 16 bin Genç Eyüpsultanlıya ulaştıklarını belirterek, “Bizi hiç yalnız bırakmıyorsunuz, iyi ki varsınız” dedi.

Gençler kendileri için düzenlenen ödül töreninde gönüllerince eğlendiler.

Sirkeci’den hareket eden vapurda düzenlenen etkinliğe katılan gençler için otobüs Alibeyköy Mısır Heykeli önü, Akşemsettin Veysel Karani Camii önü ve Eyüpsultan Belediyesi Başkanlık Binası önünden servisler kaldırıldı.