Hayvanları Koruma Günü

Eyüpsultan Belediyesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde, minik dostlarımız için bir etkinlik düzenledi.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ile birlikte çok sayıda öğrencinin ve hayvanseverin katılımıyla düzenlenen etkinlik, Eyüpsultan Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği bahçesinde gerçekleşti.

ÇOCUKLAR HAYVANLARLA KEYİFLİ ZAMAN GEÇİRDİ

Çocuklara hayvan sevgisi aşılamak, minik dostlara karşı duyarlılıklarını artırmak amacıyla düzenlenen bu anlamlı etkinlikte ESA (Eyüpsultan Belediyesi Anaokulları ve Akademisi), Nejat Sabuncu İlkokulu ve Düğmeciler Anaokulu öğrencileri, klinik bahçesinde bulunan kedi ve köpekleri sevdiler.

BAŞKAN DENİZ KÖKEN ÇOCUKLARA HEDİYELER VERDİ

Etkinlik kapsamında öğrencilere yüz boyaması yapıldı, balonlar ve boyama kitapları verildi. Başkan Deniz Köken, etkinliğe katılan öğrencilere kedi ve köpek maması da hediye ederken, bu özel günün anısına minik öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Patlamış mısır, pamuk şeker gibi ikramların da yapıldığı etkinlikte çocuklar, minik dostlarıyla çok özel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.