Eyüpsultan Belediyesi, iftar, mahalle, İslambey Mahallesi

Ramazan’ın en güzel şekilde yaşandığı Eyüpsultan’da, “Selam” sloganıyla birbirinden güzel etkinlikler düzenleniyor.

Eyüpsultan Belediyesi, her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar programlarında, mahalle sakinlerini iftar sofralarında bir araya getiriyor.

Bu etkinlik bir yandan paylaşmanın güzelliğini gözler önüne seriyor ve mahalle kültürünün en güzel yönlerinden biri olan komşuluk ilişkilerinin de canlanmasına katkı sağlıyor.

İftar sofralarında bir araya gelen genç yaşlı tüm mahalle sakinleri, oruçlarını birlik beraberlik içerisinde açmanın huzurunu, mutluluğunu yaşıyorlar.

2000 KİŞİ AYNI SOFRADA BULUŞTU

İslambey Mahallesi, Kapalı Cuma Pazarı’nda kurulan iftar sofrasında, Eyüplüler birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadılar.

AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit ve Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Yavuz’un da katılımıyla düzenlenen İslambey Mahalle İftarında vatandaşlar kendilerine ikram edilen sıcak yemeklerle oruçlarını açtılar.

2000 kişinin aynı sofrada oruçlarını açtığı iftar programında, İftar öncesi Başkan Adem Koçyiğit ve Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Yavuz, masaları dolaşarak tek tek vatandaşları selamladı.

Okunan Kuran-ı Kerim’in ardından ezan okunması ile herkes oruçlarını dualar eşliğinde açtı.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız