Kış Spor Okulları başlıyor

Eyüpsultan Belediyesi'nin, ilçede bulunan çocukların ve gençlerin spor yapmalarına imkan sağlamak için ücretsiz olarak düzenlediği Kış Spor Okulları başlıyor.

Sadece yaz aylarında değil kışın da spor yapma fırsatı sunan Kış Spor Okulları’nda verilen eğitimlerle çocukların ve gençlerin fiziksel gelişimlerine katkı sağlanırken, bir yandan da onların sosyalleşmelerine ve öz güven kazanmalarına imkan sunuluyor.

EĞİTİMLER 13 KASIM’DA BAŞLIYOR

Çocukları ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, onları spora yönlendiren ve enerjilerini doğru şekilde kullanmalarına imkan veren Kış Spor Okulları’nda eğitimler 13 Kasım'da başlayacak.

8 FARKLI DALDA EĞİTİM VERİLECEK

4 – 14 yaş arası çocuk ve gençlerin kayıt yaptırabildikleri okullarda masa tenisi, atletizm, basketbol, voleybol, tenis, karate, okçuluk ve cimnastik eğitimleri verilecek.

Eğitimler Alibeyköy Spor Kompleksi, White Hill Spor Merkezi, Eyüpsultan Anadolu Lisesi, Rami Spor Salonu, Serdar Aksun Anaokulu, Güzeltepe Gençlik Merkezi, Alibeyköy Anadolu Lisesi, Göktürk Kültür Merkezi ve İslambey İlkokulu’nda gerçekleştirilecek.

KAYITLAR ALİBEYKÖY SPOR KOMPLEKSİ’NDE YAPILIYOR

Kış Spor Okulları’na Alibeyköy Merkez Mahallesi, Kazım Karabekir Caddesi No: 1/1 Alibeyköy – Eyüpsultan adresinde bulunan Alibeyköy Spor Kompleksi'nde haftanın yedi günü 09.00 – 17.00 saatleri arasında kayıt yaptırabiliyorlar.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız