Köy muhtarlarına, çiftçilere ve girişimcilere, “tarım ve hayvancılık sektöründe hibe” semineri

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in, ilçenin özellikle kırsal alanlarında kalkınmayı sağlamak amacıyla hizmete açtığı Tarım 4.0 Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde eğitim ve seminerler devam ediyor.

Tarım 4.0 Politikaları Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin, Eyüpsultan Belediyesi Ensari Konağı Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği iftar programında bir araya gelen köy muhtarlarına, girişimcilere ve çiftçilere, tarım ve hayvancılık sektöründe hibe konusunda bilgilendirme yapıldı.

Seminerde, Hibe ve Destekleme Geliştirme Uzmanı Fırat Polat, kooperatifleşme ve tarımda hibe destekleri hakkında bilgiler verip, soruları yanıtladı.