Minik Leanne'den Başkan Deniz Köken'e Sürpriz

Eyüpsultan Belediyesi’nin Bil KAZAN Yarışması’nın Amerika’da da Takipçileri Var...

Eyüpsultan Belediyesi’nin Koronavirüs salgını nedeniyle sosyal medyada başlattığı canlı yayınlar sadece Türkiye’de değil dünyanın dört bir yanında da izlenmeye başlandı.

Amerika Birleşik Devletleri’nin Connecticut eyaletinde yaşayan Dilek Yığar da Bil Kazan Yarışması’nın sıkı bir takipçisi. Dilek hanım ve torunları yarışmayı izlerken Başkan Deniz Köken’i gördüler.

YETENEĞİNİ BAŞKAN AMCASI İÇİN SERGİLEDİ

Torunlardan resim çizme konusunda çok yetenekli olan 9 yaşındaki Leanne Doucett, bu yeteneğini Başkan Deniz Köken için sergiledi.

Karakalem çalışmasıyla Deniz amcasının resmini çizen Leanne, daha sonra resmi sosyal medya hesabı üzerinden Başkan Deniz Köken’e gönderdi.

Başkan Deniz Köken, Leanne’nin bu jestini çok beğenerek resmi kendi sosyal medya hesapları üzerinden paylaşarak teşekkür etti.