Minik Rüzgar Artık Yatağında Rahat Uyuyacak!

Eyüpsultan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü çalışanları, engelliler yararına yürüttüğü çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Akyüz ailesinin doğuştan beri “Serebral Palsi” hastası olan ve yatağa mahkum şekilde yaşayan 5 yaşındaki oğulları Rüzgar Akyüz'e rahat uyuyabileceği medikal hasta yatağı hediye etti.

Geçtiğimiz günlerde, Eyüpsultan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince evinde ziyaret edilen Akyüz ailesi, çocukları Rüzgar'ın Serebral Palsi hastası olduğunu, normal yatakta rahat uyuyamadığını, sırt, kas ağrıları yaşadığını belirterek Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’den medikal hasta yatağı talep etmişti. Başkan Deniz Köken, Akyüz ailesinin bu talebini geri çevirmedi.

Harekete geçen Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Karadolap Mahallesi'nde yaşayan Rüzgar Akyüz'e hasta yatağını teslim etti.

Çocuklarının medikal hasta yatağına kavuşmasının sevincini yaşayan Akyüz ailesi, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’e teşekkür ederek, duyduğu memnuniyeti dile getirdi.