Nişancı Seyir Terası

Zal Paşa Caddesi üzerinde yapımı devam eden Nişancı Seyir Terası’nın inşası tüm hızıyla sürerken, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de çalışmaları yakından takip ediyor.

Muhteşem güzellikteki manzarasıyla sadece Eyüpsultanlıların değil tüm İstanbulluların yeşillikler arasında keyifli vakit geçirebilecekleri seyir terasında incelemelerde bulunan Başkan Deniz Köken, “Pierre Loti’den sonra İstanbul’un tüm güzelliğini gözler önüne seran, önemli bir mekanı daha Eyüpsultan’a kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Nişancı Seyir Terası’nı en kısa zamanda bitirip, Eyüpsultanlıların ve tüm İstanbulluların hizmetine sunmak için çalışmalar aralıksız devam ediyor. İnşallah bittiğinde vatandaşlarımız İstanbul’un o muhteşem manzarası eşliğinde kahvelerini yudumlayıp, çaylarını içecekler. Çocuklu aileler için de burası haftasonlarını değerlendirebilecekleri alternatif mekanlardan birisi olacak” dedi.

10 BİN METREKARE YEŞİL ALANA SAHİP OLACAK

Vatandaşların konforu ve memnuniyeti için tüm detaylar büyük bir titizlikle gözden geçirildiği, yaklaşık 20 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan seyir terası 10 bin metrekare yeşil alana sahip olacak.

ÇOK FONKSİYONLU BİR TESİS

Seyir terasıyla birlikte bu alanda kafeterya, çay evi, koşu ve yürüyüş yolları, çocuklar için oyun alanları, pergola, çardak, çimenlik alanlar ve otopark gibi bölümler de yer alacak.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız