Ömer Karaoğlu unutulmayan ezgilerini seslendirdi

On bir ayın sultanı Ramazan’ın sonlarına yaklaşırken, Eyüpsultan’da vatandaşlar her akşam birbirinden önemli isimlerle bir araya gelmeye devam ediyor. Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nin avlusunda teravih namazı sonrası gerçekleştirilen Ramazan Sohbetlerinin konuğu unutulmaz besteleri ve yıllardan dillerden düşmeyen ezgileriyle Ömer Karaoğlu oldu.

Eyüpsultan Belediyesi, Ebu Eyyub El Ensari’nin diyarı Eyüpsultan’da vatandaşlara Ramazan ayının coşkusunu yaşatmak ve Ramazanı maneviyatına uygun olarak geçirebilmelerini sağlamak için birbirinden özel etkinliklere imza atıyor. Bu kapsamda teravih namazı sonrası Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nin avlusunda her gün kültür, sanat, tarih ve edebiyat dünyasının önemli isimleri Ramazan Sohbetlerinde vatandaşlarla bir araya geliyor.

SEVİLEN EZGİLERLE MÜZİK ZİYAFETİ

Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nin tarihi ve manevi atmosferinde gerçekleştirilen Ramazan Sohbetlerinin konuğu unutulmaz besteleri ve yıllardan dillerden düşmeyen ezgileriyle Ömer Karaoğlu oldu.

Eskimeyen ezgilerin usta ismi Karaoğlu, konserde “Doğ Ey Güneş”, “Kuşlar”, “Yol mu Dayanır”, “Meryem Gibi”, “Arzuhal” ve “La İlahe İllallah” gibi hafızalardan silinmeyen eserleriyle sevenlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız