deniz köken, rami, otopark

Eyüpsultan Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden canlı olarak yayınlanan “Eyüpsultan Gündemi” programında belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren, yeni projeleri anlatan Başkan Deniz Köken, Rami'ye geçici bir otopark yapılacağının bilgisini verdi.

Bir vatandaştan gelen "Rami’ye otopark yapma düşünceniz veya projeniz var mı?" şeklindeki soruya Rami Kışlası tamamlanana kadar Rami’deki otopark sorunun çözmek için geçici bir otopark yapacaklarını belirten Başkan Deniz Köken, "Bu otopark geçici bir süre de olsa Rami’nin otopark sorununu çözecektir" dedi.

Pandemiden dolayı Ağustos ayında tamamlanması planlanan Rami Kışlası’nda işlerin birazcık uzadığını ifaden eden Başkan Deniz Köken, "Yılbaşında taşınmaları gerekiyor çünkü Milli Kütüphane bitmek üzere. Cumhurbaşkanımızın da yakinen takip ettiği bir proje. Proje tamamlandığında kışlanın altında yapılacak olan otoparkla herşey daha farklı olacak; ama biz şimdilik soğancılar bölümünün tamamını aşağıya indirerek geçici bir otopark yapacağız. Orası Rami’nin otopark sorununu epey bir çözer" açıklamasını yaptı.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız