Simurg Dil Evi, Arapça, Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü

Eğitim öğretim sezonunun açılmasıyla birlikte Simurg 5-25 Yaş Yaygın Eğitim Programı faaliyetlerine devam ediyor.

Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından gençlere ve çocuklara yabancı dil eğitimi verilmek üzere Düğmeciler Mahallesinde açılan ve İngilizce eğitimi verilen Simurg Dil Evi’nde bu sene de Arapça dersleri başlıyor.

TÜRKİYE’DE BİR İLK

Türkiye'deki belediyeler arasında bir ilk olan Simurg Dil Evi’nde yabancı öğretmen ile uygulamalı eğitimler gerçekleştiriliyor.

Dil eğitiminde yepyeni bir anlayış Eyüpsultanlıların hizmetine sunulurken, çocukların en kolay yoldan yabancı dil öğrenmesi sağlanacak.

ARAPÇA DİL EĞİTİMİ İÇİN ÖN KAYITLAR BAŞLADI

Arapça dil eğitimi için ön kayıtlar başladı. Kontenjanı sınırlı sayıda olan eğitime kayıt için 02124401539 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.