Ücretsiz 20 Wİ-Fİ noktamızda 1 milyon oturum açıldı

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eyüpsultan Belediyesi 20 noktada ücretsiz internet hizmeti başlattı.

Eyüpsultan Belediyesi bünyesinde hizmet veren bilgi evlerinde, gençlik merkezlerinde,kütüphanelerde, yüzme havuzlarında ve kültür merkezlerinde vatandaşlara güvenli, erişilebilir internet hizmeti veriliyor.

Verilen hizmet kapsamında şimdiye kadar 20 noktada 1 milyon kez oturum açıldı.

Ücretsiz Wİ-Fİ ağını genişletme çalışmalarına devam eden Eyüpsultan Belediyesi, yakın zamanda parklarda ve ilçenin yoğun şekilde kullanılan alanlarında da ücretsiz internet hizmeti vermeyi hedefliyor.

ÜCRETSİZ Wİ-Fİ NOKTALARIMIZ

Alibeyköy Spor Kompleksi, Ahmet Kekeç Kütüphanesi, Zabıta Ek Hizmet Binası, Topçular Yüzme Havuzu, ESADEM Birimi, Güzeltepe Gençlik Merkezi, Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi, Silahtarağa Simurg, Rami Simurg, Sertarikzade Kültür Merkezi, Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi, İstiklal Kütüphanesi, Alibeyköy Ek Hizmet Binası, Akşemsettin Yüzme Havuzu, Eyüpsultan Gençlik, Güzeltepe Aktif Yaşam Merkezi, Nişanca Simurg, Alibeyköy Simurg, Eyüpsultan Araştırma Merkezi, Afife Hatun Tekkesi.