Ücretsiz KPSS Kursu'nda Dersler Başladı

Eyüp'teki lise ve ön lisans mezunu vatandaşlara yönelik düzenlenen ücretsiz KPSS kursu’nda dersler başladı.

Eyüp Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü İş ve Kariyer Geliştirme Birimi, Eyüp Halk Eğitim Merkezi ile birlikte ilçede memurluğa hazırlanan vatandaşların eğitimlerine destek olmak ve onlara iyi bir eğitim hizmeti sunmak amacıyla düzenlenen ücretsiz Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) kursu ders programları başladı.

Dersler, Alibeyköy Tüm Balkanlılar Derneği Kültür Evi binasında Halk Eğitim Merkezi'nin deneyimli öğretmenleri tarafından sabah ve akşam grubu olmak üzere haftanın yedi günü veriliyor. Ücretsiz derslere katılan 425 kişi, sözel ve sayısal ağırlıklı sınıflarda memur olabilmek için hazırlanıyor. Kurs ile birlikte kursiyerlere ücretsiz kitaplar da verdiklerini söyleyen yetkililer, eğitimlerin Eylül ayına kadar devam edeceğini belirtti.