Üniversite öğrencilerine iftar ikramı

Ramazan-ı Şerif’i İstanbul’un kalbi Eyüpsultan’ın manevi atmosferinde idrak etmek isteyen vatandaşlar için iftar sofraları kuran Eyüpsultan Belediyesi, üniversiteli gençleri de unutmadı.

Geçen sene başlatılan ve binlerce öğrencinin faydalandığı Üniversitelilere İftar geleneği bu yıl da devam ediyor. İftar ikramı Eyüpsultan’da öğrenci evinde veya yurtta kalan üniversite öğrencileri için ücretsiz yapılacak. Öğrenciler bu hizmetten faydalanmak için belediyenin internet sitesinden başvuruda bulunabilecek.

Ramazan ayı boyunca hafta hafta açılacak kayıt ekranından her gün için ayrı ayrı kayıt oluşturulması gerekmekte. İçerisinde bulunulan günün iftar kayıtları 15:00’te kapanacak olup her başvuru bir kişilik olacak.

İftarlar üniversiteli öğrencilere yönelik olduğu için kayıt esnasında 18-30 yaş kriteri bulunmakta ve iftarı alırken Üniversite Kimlik Kartının da getirilmesi gerekmekte.

İftar menüleri, iftara bir saat kala Alibeyköy Osmanlı Park'ta kurulan Ramazan Çarşısı’ndaki Eyüpsultan Belediyesi Gençlik Meclisi standında (35-36 nolu stant) verilecek.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız