mevlit, deniz köken

Birlik, beraberlik ve bereket ayı olan Muharrem ayı münasebeti ve yakın zamanda Hakk’ın rahmetine kavuşan belediye çalışanlarından Emre Alp ve Sedat Dağcı başta olmak üzere edebiyete intikal eden yakınlarımızın ruhlarına bağışlanması amacıyla mevlit okuttuk.

Her türlü kazadan, beladan milletimizin kurtuluşa ve feraha ermesi adına Eyüpsultan Belediyesi Hizmet Binası Yemekhanesi’nde okutulan Kuran-ı Kerim tilaveti ve dua programına Başkan Deniz Köken’le birlikte vefat eden personellerimizin aileleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personeli katıldı.

Mevlit programında Enfâl Suresi'ni mealiyle birlikte okuyan Başkan Deniz Köken, şunları söyledi:

"Enfal suresinin birinci ayetinde savaşlardaki ganimetlerden bahsederken, ikinci ayetten itibaren 'Onlar öyle kimselerdir ki Allah’ın adı anıldığında kalpleri titrer, onlar öyle kimselerdir ki, Allah’ın ayetleri okunduğunda imanları artar ve onlar namazlarını dosdoğru kılarlar, verdiğim rızıklardan da infak ederler. İşte onlar ki onlarla kurtuluşa erenlerdir, onlar hiçbir zaman zarara uğramayacak olanlardır' diyor. Ruhlarına Kuran-ı Kerim gönderdiğimiz, iki can dostumuzun kurtuluşa erenlerden olmasını temenni ederek bugünkü mevlitimizi okuttuk. Emre ve Sedat kardeşlerimiz de İnşallah bu ayette geçtiği gibi, hüsrana uğramadan kurtuluşa erenlerden olur"


Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız