Eyüpsultan Belediyesi, Zabıta Teşkilatı, Ensari Konağı, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken

Eyüpsultan Belediyesi’ne bağlı Zabıta ekipleri, Zabıta Teşkilatı’nın 193’üncü kuruluş yıl dönümünde Ensari Konağı’nda düzenlenen bir kahvaltı programında bir araya geldi.

Programa Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Eyüpsultan Belediyesi Başkan Yardımcıları ve Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli katıldı.

Kahvaltıya katılan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Zabıta Teşkilatı’nın 193’üncü yılını kutladı. Kahvaltı programı çekilen toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Zabıta ekipleri daha sonra Eyüpsultan Meydanı ve Fahri Korutürk Caddesi’nde vatandaşlara, esnaflara karanfil dağıttı.