2021 Haziran Ayı Meclis Kararları

Belediye Meclisinin 10.06.2021 tarihinde yapılan 8. seçim dönemi 3. toplantı dönemi Haziran ayı Meclis toplantısı 2. birleşiminin Komisyondan gelen raporlar bölümünde; Hukuk Komisyonunun 09.06.2021 tarih ve 38 sayılı raporu Başkanlık Divanı tarafından Meclise hitaben okundu.

HUKUK KOMİSYON RAPORU

RAPOR NO : 38

RAPOR TARİHİ : 09.06.2021

İLGİ : Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünün 27.04.2021 tarih ve 15732 sayılı yazısı

KOMİSYON İNCELEMESİ

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünün yazısında; “Müdürlüğümüze bağlı hizmet vermekte olan ESADEM birimimiz ile İstanbul Haliç Üniversitesi işbirliği protokolünün mecliste karar alınması hususunda belediye meclisinin olurlarına arz ederim.” denilmektedir.

KOMİSYON GÖRÜŞÜ

Komisyonumuz yapmış olduğu incelemeler neticesinde; Kadın ve Aile Müdürlüğümüze bağlı hizmet vermekte olan ESADEM birimimiz ile İstanbul Haliç Üniversitesi işbirliği protokolünün imzalanması için Belediye Başkanına yetki verilmesi komisyonumuzca uygun görülmüş olup,

Takdiri meclise arz olunur.

KARAR :

Hukuk Komisyonunun 09.06.2021 tarih ve 38 sayılı raporu oylamaya sunuldu. Yapılan oylama neticesinde oybirliği ile kabul edildi.