Eyüpsultan ilçe protokolü iftar sofrasında buluştu

Eyüpsultan Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen iftar yemeğine, Başkan Deniz Köken ile birlikte AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcıları, Eyüpsultan Belediyesi Birim Müdürleri, Eyüpsultan Belediyesi Meclis üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri, ilçede görevli askeri erkan, ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, muhtarlar, Milli Eğitime bağlı okulların yöneticileri ve STK yöneticileri katıldı.

KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ YAPILDI, DUALAR EDİLDİ

İftar yemeği Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ezanın okunmasıyla hep birlikte oruçlar açıldı. Yemeğin ardından ise dua edildi.

Sonrasında ise protokol konuşmaları gerçekleştirildi.

“RAMAZAN EYÜPSULTAN’DA HIZLI BAŞLADI”

Başkan Deniz Köken yaptığı konuşmada, "Ramazan Eyüpsultan’da hızlı başladı. Eyüpsultan bölgesinde, Alibeyköy bölgesinde, mahallelerimizde, Osmanlı Park’ta etkinliklerimiz var. İki yıldır bu iftarı yapamıyorduk, uzun bir aradan sonra tekrar bir araya geldik. İnşallah sağlıkla, kazasız bu 30 günü geçiririz" dedi.

“EYÜPSULTAN’A HİZMET EDEN MAKAMLARDA BULUNMAK ÇOK ÖNEMLİ”

AK Parti İstanbul Milletvekili Çamlı ise, Eyüp Sultan Camii içinde bir levhada yazılı olan “Yetişmez mi bu şehrin halkına bu nimeti Bari Habib-i Ekrem'in yari, Ebu Eyyub el-Ensari” yazılı şiiri okuyarak başladığı konuşmasında şunları söyledi:

"Çok önemli, çok güzel bir yazı. Sanki buradaki topluluğa söylenmiş bir şey. Cenab-ı Hakka şükrediyoruz ki bu şehrin halkıyız. Bu şehirde yöneticilik yapmak çok önemli. Hizmet eden makamlarda bulunmak çok önemli"

“ŞÜKÜRLER OLSUN COVİD’İ ATLATTIK, İFTAR SOFRASINDA BULUŞTUK”

Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara ise, "Çok değerli hemşehrilerim, hizmetinde bulunmakla şeref duyduğum Eyüpsultan’da şükürler olsun ki Kovid’i atlattıktan sonra böyle bir iftar sofrasında bir araya geldik. İnşallah sonunda kurtuluş olan Ramazan’da oruçlarımızı idrak ediyoruz ve bayrama ulaşmaya ümitliyiz" dedi.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız